1 2 3 4 5 6 7

Aplicații pentru Android si iPhone

Aplicatii pentru Android si iPhone

Beler Soft este specializata in dezvoltarea de aplicatii complexe Android si iPhone. In realizarea unei aplicatii, o echipa de programatori se va dedica exclusiv proiectului, de la formularea cerintelor pana la publicarea aplicatiei mobile. Pana in prezent, Beler Soft a creat peste 200 de aplicatii Android si iPhone, in limbaj nativ, Objective C si Java Android sau HTML 5.

Am creat de asemenea un generator de aplicatii e-commerce si un server de notificari ce foloseste geolocalizarea. Oricare ar fi proiectul clientului nostru, centrul de dezvoltare de aplicatii Android si iPhone Beler Soft este capabil sa imagineze functionalitatile adecvate, ergonomia si grafica cea mai potrivita pentru a asigura succesul aplicatiei mobile.
Solicitaţi un deviz gratuit
Timp maxim de răspuns: 48h
WiStim
Flox automatizat pacient-medic-laboratoare in candrul Asistentei medicale pentru ferilizare in vitro. Asociat cu un site web de prescriptii medicale.
Look_Confidence
Look confidence revolutioneaza aspectul persoanelor gratie paletei cromatice si auditului armoniei morphologice
VisiPad
Aplicatie IPad pentru birourile stomatologice, creata pentru Visiodent. Faciliteaz? depunerea de devize si semnarea consimtamantului.
Waste Tracker
Dezvoltare Android si iPhone a unui sistem de management RFID pentru containerele de gunoi pe santierele de constructii.
Tranoï
Geolocatie interioara si catalog de expozanti pentru vizitatorii showurilor de moda Tranoï, difuzate simultan pe mai multe site-uri.
M&YOU
Dezvoltare pe Android si iPhone a unei retele sociale corporative (3.000 de mambri) menita sa creeze o legatura in timpul deplasarilor. Cu un sistem de rating hotelier.
Chateau Margaux - Authenticité
Aplicatie iPhone / Ipad / Android care permite autentificarea velebrelor vinuri Chateau Margaux.
Vesta Travaux
Aplicatie interactiva iPhone si Android, cu o puternica interfata de control, destinata evaluarii ofertelor imobiliare in mai putin de 3 minute.
Visio Agenda
Agenda personala destinata medicilor dentisti, sincronizata cu centrala telefonica a clinicii Visiodent.
Gala News
Applicatie Android de prezentare multimedia a magazinului Gala din Prisma Media
Private Feeling
Retea sociala privata, securizata si geaolocalizata pentru favorizarea intalnirilor si discutiilor in timpul liber, discoteci, etc. Chat si push.
Call on the green
Prieteni amatori de de golf, aplicatia este gratuita si fara bannere de publicitate! Permite apelarea a 6 numere favorite fara (aproape) a atinge ecranul.
Call on the beach
Aceasta aplicatie iPhone offshore, in totalitate gratuita, permite apelarea a 6 numere favorite fara (aproape) a atinge ecranul.
Jeuxvideo.com
Serviciu web si reader optimizat multimedia pentru aceasta revista dedicata jocurilor video.
SportBeeper
Aplicatie iPhone pentru Cardi Sport: antrenor electronic destinat antrenamentelor sportivilor de inalta performanta.
Médiadico
Dotat cu un algoritm foarte rapid, Mediadico este unul dintre cele mai descarcate dictionare francez si englez-francez din App Store
Europilote
Supravegheaza timpii specifici de conducere a soferilor profesionisti. Alternanta conducere / repaos este calculata automat pentru o intraga saptamana.
Amouromètre
Dezvoltata pentru agentia de web marketing Click Call, aplicatia permite testarea compatibilitatilor intelectuale si sentimentale.
Paul Beuscher
Aplicatie iPhone si Android dezvoltata cu un generator HTML5/Objective C/Java, pentru clientul Appsvision
12ème cours francophone de Nice-St Paul
Optimizare a unui streaming video si aplicatie iPhone / iPad pentru un congres medical.
Easy Vista
Aplicatie iPhone B2B in completarea unei platforme de administrare IT a firmei Easy Vista
People Search
Aplicatie iPhone si Android care prezinta ofertele de angajare a firmei de recrutare People Search.
French KamaSutra
Aplicatie eleganta Android cu 100 de pozitii Kamasutra. Prezentare in linkul de mai jos.
Melocotone
Aplicatie mobila de e-comert destinata tuturor magazinelor mici si mijlocii, bazata pe o pltaforma iPhone si Android dezvoltata firma pentru Appsvision.
Secrets des prénoms
Aplicatie iPhone pentru Notrefamille.com care trece in revista caracteristice a a peste 10000 de prenume precum si corespondentele in zodiac si in astrolologia chineza.
Quiz médical
Quiz medical pe iPad destinat unor laboratoare farmaceutice. Aplicatie de marketing pentru vizitatorii cabinetelor medicale.