1 2 3 4 5 6 7

Dezvoltatori Java

Resursele Java ale Beler Soft va sustin, in Bucuresti, proiectele Saas, aplicatiile mobile si multi-platforme. Prin inchirierea unei echipe Java la Beler, aveti la dispozitie programatori experimentati in tehnologii de proiectare, dezvoltare si testare, care concep coduri ruste pentru orice tip de proiect Java.

Monitorizarea la distanta a productiei este facilitata de instrumentul nostru de raportare zilnica BelerStep, care va arata in timp real indicatorii de progres al proiectelor dvs. Java si productivitatea fiecarui dezvoltator.

Calibrati-va echipa in functie de complexitatea proiectului dvs. Procesul de recrutare si integrare a companiei Beler Soft va va asigura componenta unei echipe Java eficiente in functie de bugetul dumneavoastra.
Contractati dezvoltatori Java
Metodologia noastra de dezvoltare Java offshore e conceputa pentru a se adaptat standardelor si managementului dumneavoastra. Pentru a satisface cerintele de dezvoltare Agile, dispunem de Scrum Masters, certificate PSM prin Scrum.org, si care pot fi partajate pe mai multe proiecte.

Competente Java:

J2EE, Java SE, Java EE

Frameworks:

Hibernate
Swing
Struts
Spring
Corba
JSF (Java Server Faces)

Servere:

WebSphere
Tomcat
JBoss

Architectura:

Servicii REST
Architectura microservicii

Programare:

Servlets Java
EJB
Java Beans
JSP, JSTL

Competente front-end:

HTML 5, CSS 3, JavaScript, Ajax, AngularJS 1.x, Angular, ReactJS

Aplicatii mobile:

Java Android: Exemple