1 2 3 4 5 6 7

Dezvoltatori PHP – ZEND Framework

Beler Soft va propune o echipa de dezvoltatori experimentati in ZEND Framework, oricare ar fi proiectul vostru Web si PHP. Veti obtine un site rapid, fiabil si usor de actualizat, cu efecte vizuale dintre cele mai moderne.

Proiectul este preluat de la grafica initiala pana la publicarea sa. Asiguram o buna optimizare SEO, propunem solutii de promovare a site-ului.

Contractati dezvoltatori PHP

De ce

ZEND Framework?
Ca orice limbaj interpretat, PHP permite dezvoltari rapid operationale dar nu simplifica structurarea codului sau a lucrului in echipa. Evolutiile site-urilor voluminoase sunt adesea complicate.
In cadrul proiectelor Beler Soft care urmeaza modul de dezvoltare impus de Microsoft . NET, distingem trei tipuri de solicitari pentru care folosirea mediului de programare PHP este recomandata:
Situri de back office

Site-uri cu optiuni pentru back office la care aplicatiile mobile se conecteaza prin intermediul serviciilor Web, optimizate pentru incarcarea si transferul rapid de informatii;
Situri de e-commerce

Site-uri de e-commerce originale, de dimensiuni medii, pentru care dezvoltari de tip ASP.NET ar fi costisitoare;
Proiecte inovatoare

proiecte inovatoare, precum crearea unei platforme virtuale de e-learning pentru dezvoltare profesionala, sau gestionarea resurselor umane, pentru care clientului i s-ar recomanda PHP/MySQL.

Ce este

ZEND Framework?
ZEND Framework este un framework open-source dezvoltat in PHP de compania californiana ZEND Technologies Inc. Creata in 1997 prin eforturile a doi pionieri ai limbajului PHP, ZEND revendica peste 40 000 de utilizatori companii, definindu-si produsele ca fiind un ajutor pentru "dezvoltarea, distribuirea si gestionarea aplicatiilor PHP complexe".

Principalele avantaje

ale ZEND Framework
Creat de un leader in domeniu, ZEND Technologies Inc, integreaza o gama completa de produse utile dezvoltatorilor PHP.

Rationalizarea si organizarea codajului: Datorita implementarii modelului MVC (Model View Controler) si a numeroaselor librarii de functii, ZEND Studio si Zend Framework ii ajuta pe dezvoltatorii PHP sa foloseasca un stil de lucru eficient in realizarea de coduri usor de intretinut. Adoptam arhitectura MVC in toate proiectele noastre de anvergura, putem astfel sa tratam in paralel diverse sarcini in etapele de dezvoltare ale site-urilor: analiza, implementare, grafica, mentenanta.

Productivitatea dezvoltatorilor PHP: Avantajul limbajului PHP este si principalul sau dezavantaj - un dezvoltator care lucreaza individual poate sa realizeze rapid 80% din obiectivul fixat, ceea ce l-ar multumi pe deplin pe client. Insa procentul de 20% ramas, reprezentand detalii minore, insumate, ar conditiona rezultatul proiectului Web, si ar intarzia termenul de livrare final.
Dezvoltatorii nostri PHP ZEND Framework lucreaza in echipa cu designerii, structurand proiectul astfel incat acesta sa fie operational de-a lungul intregului ciclu de exploatare. Diversele functionalitati pot evolua si se pot adapta conform cerintelor clientului. Productivitatea si estimarea costurilor sunt in permanent fiabile.

Un ansamblu de librarii de functii performante: Punerea la dispozitie a obiectelor si a claselor generice contribuie la integritatea si fiabilitatea codului, a eficacitatii lucrarii. Dezvoltatorii nostri PHP ZEND apreciaza librariile de functii care includ, de exemplu:

gestionarea drepturilor de acces, a codului captcha si a LDAP

un motor de cautare integrat

acces la API Google, Twitter, Amazon, Flickr, ...

gestionarea codurilor de bare (toate normele)

gestionarea cursului de schimb valutar

implementarea URL conform regulilor pentru SEO

suportul cloud Windows Azure

Securitatea si traficul pe site: Dispuneti de un buget redus si va orientati catre un proiect de dezvoltare PHP. Prin imbinarea conceptelor voastre inovatoare cu talentul artistic al designerilor si cu abilitatile dezvoltatorilor nostri, site-ul vostru va atinge cu siguranta succesul scontat. Daca insa site-ul vostru va fi intens accesat, o arhitectura PHP clasica nu va suporta un trafic foarte mare. Solutia este ZEND Framework cu ajutorul careia site-ul vostru poate evolua intr-un mediu multi-server, va profita de o arhitectura cluster si va beneficia de o gestionare centralizata.

In concluzie, echipa noastra de dezvoltatori PHP / ZEND Framework va propune o alternativa la solutiile ASP.NET, garantand crearea de site-uri optimizate originale, aplicatii mobile pentru back office, securitate si capacitate de evolutie importante, toate pentru un buget moderat.